Zangtalent gezocht

Wie wordt de winnaar van Edes TOP 2019?

Edes TOP is dé zangwedstrijd van Ede. Voor alle zangers en zangeressen uit Ede en omgeving tussen de 15 en de 100 jaar oud. De audities worden gehouden in juni en juli. Alle deelnemers worden begeleid door een 50-koppig orkest. De beste zangers en zangeressen mogen door naar de spectaculaire finale op het grote podium in de Heideweek op woensdag 28 augustus 2019.

Dit evenement is een initiatief van muziekvereniging De Harmonie uit Ede. Alle zangers en zangeressen worden begeleid door het Harmonieorkest van de vereniging. Opgeven voor de audities op 1 en 8 juli kan van 1 mei tot en met 1 juni via www.edes-top.nl.

Zowel solisten als duo’s kunnen meedoen. Deelname aan het evenement is gratis. Uiterlijk 11 juni krijgen de deelnemers bericht of ze zijn geselecteerd voor de audities.

Zij kunnen uit een lijst van 16 nummers twee favoriete nummers kiezen om mee te doen. Voor de audities krijgen de kandidaten te horen met welk nummer ze mogen auditeren. De audities vinden plaats in het verenigingsgebouw van De Harmonie in Ede. De auditanten worden beoordeeld door een professionele jury. Zij beslissen wie er doorgaan naar de finale.