Colofon

Deze website is een initiatief van de Cultuurclub van Rotaryclub Bennekom. Deze website is bedoeld voor zowel makers van cultuur als liefhebbers van culturele activiteiten in Bennekom. Doel hiervan is onder andere om:

  • nieuwe initiatieven en activiteiten te stimuleren door het bieden van publicatiemogelijkheden en deze onder de aandacht van een breed publiek te brengen.
  • mensen en instellingen op cultureel gebied met elkaar in contact te brengen en elkaar te inspireren.
  • cultuur (in de breedste zin van het woord) in Bennekom dichter bij de bevolking te brengen.

De website

Deze site is ontwikkeld met behulp van open-source software, en is te bekijken met alle browsers en schermresoluties. Voor vragen of opmerkingen over de site kunt u contact opnemen met de beheerder.

Disclaimer

De website is bedoeld als platform op het gebied van kunst en cultuur in Bennekom.  De cultuurclub is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de geplaatste berichten en/of reacties. Teksten die discriminerend of anderszins kwetsend van aard zijn, worden verwijderd. Dit geldt eveneens voor commerciële berichten en berichten die niets met de doelstellingen van de website te maken hebben.
Indien u van mening bent dat een bericht onrechtmatig op de site is geplaatst, verzoeken wij u dit via het contactformulier kenbaar te maken.

Voor vragen of informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier.