Sopraan Tineke Roosenboom verbindt muziek en kunst

Sopraan Tineke Roosenboom verbindt muziek en kunst
Zondag 10 september a.s. brengen de Bennekommers Tineke Roseboom (sopraan) en Peter Bouter (gitarist) een muzikale groet aan de kunstwerken/kunstenaars van Beeldenroute De Grebbelinie. Tineke Roseboom zal bij elk kunstwerk langs de route een bijpassend lied ten gehore brengen, onder begeleiding van Peter Bouter. Geïnteresseerden kunnen mee gaan op deze muzikale ronde van kunst en muziek.
De tocht langs de kunstwerken gaat over de wegen en paden van Beeldenroute De Grebbelinie rond Renswoude en vindt plaats op de fiets. Startplaats van deze muzikale tocht is Fort aan de Buursteeg, gemeente Renswoude, direct naast het Bezoekerscentrum de Grebbelinie.
Deelname aan deze rondgang kost 5 Euro per persoon, vooraf contant en gepast af te rekenen op het startpunt. Dit bedrag is inclusief een drankje en hapje onderweg. U wordt gevraagd hiervoor uiterlijk 12.45 uur met fiets aanwezig te zijn op Fort aan de Buursteeg. De muzikale tocht start 13.00 uur en eindigt weer op die plek rond 17.00 uur. Denkt u vooral ook om bij het weer passende kleding.
Parkeren met de auto is dichtbij Fort aan de Buursteeg mogelijk, op de parkeerplaats bij het Fort, aan de Klompersteeg tegenover nummer 19.
Informatie: www.14karaats.nl/rondemuziekenkunst