Expositie Still Food & Kinderdorp Bennekom

Expositie Still Food & Kinderdorp Bennekom
In de Cultura Galerie van Cultura Ede is tot en met zat. 30 sept. de expositie Still Food te bewonderen. Een bijzondere Food-expositie omdat bij deze expositie het werk van heel veel jonge kunstenaars in de dop wordt getoond, te weten kinderen van Kinderdorp Bennekom! Op dinsdag 8 augustus stond de DIY-tent in het teken van de expositie Still Food en mochten kinderen aan een vijftal kunstprojecten mee doen, georganiseerd door Kinderdorp Bennekom en de Kunstfactorij. De resultaten waren verrassend origineel en zijn nu te zien in de Cultura Galerie. Naast het werk van de kinderen zijn foto’s van Ursula van de Bunte ten toon gesteld.
De tentoonstelling Still Food vindt plaats in het kader van een nieuw initiatief van Cultura, het Foodvalley Film Festival, van 28 sept. tot en met 1 okt. Op zaterdag 30 sept. is een speciale kindermiddag. Op deze middag wordt er een nieuwe activiteit toegevoegd aan de galerie, een Cultura Kindergalerie. Deze kindergalerie wordt om 15.00 uur geopend met een gratis creatieve workshop voor kinderen rond het thema Food. Alle kinderen zijn van harte welkom!
Alle kinderen die mee hebben gewerkt aan de tentoonstelling zijn vanaf twee uur welkom om, eindelijk!, hun kunstwerk mee naar huis te mogen nemen.
De expositie Still Food is gratis toegankelijk en geopend tijdens openingsuren van Cultura Ede.