De man en de hond & Welkom in het bos

De Spelgroep speelt dit jaar twee absurdistische stukken: voor de pauze De man en de hond, na de pauze Welkom in het bos.

De man en de hond is geschreven door Anouk Saleming en wordt geregisseerd door Karin Vree.

Een man heeft de hoop opgegeven. Na een incident leeft hij in een zelfverkozen eenzaamheid. De hond is op zoek naar een huis. De hond breekt in het leven van de man. Hij houdt de man een spiegel voor: wil hij niet eens de deur uit? Wil hij wel in eenzaamheid leven? De hond dringt zich steeds meer op…

Bij De man en de hond komen thema’s als eenzaamheid, je dromen achterna gaan, en niet opgeven aan bod. Soms heb je iemand nodig die je de juiste weg wijst.

Na de pauze heet de Spelgroep u welkom in een bos vol humor en wonderlijke personages. Welkom in het bos is een korte komedie geschreven door Alex van Warmerdam en geregisseerd door Sanne Bant.

Twee vrouwen dwalen door het bos. Dora is kwaad weggelopen van haar man en heeft haar vriendin Fannie meegenomen. Tussen de bomen doemen allerlei wonderlijke figuren op. In korte humoristische scenes doen deze personages kansloze pogingen om de twee vrouwen te onderwerpen aan hun wil. Naarmate de tijd vordert, wordt de band tussen de twee vriendinnen steeds verder op de proef gesteld.

Voorstellingen: 10, 16, 17, 22, 23 maart 2018 om 20.00 uur en 24 maart 2018 om 15.00 uur.

De Ontmoeting, Emmalaan 1, Bennekom

Reserveren: www.spelgroep.nl of 06 25 46 23 63 (18.00 – 19.30 uur)

Prijs (inclusief programmaboekje en pauzedrankje): € 10,00 (12 t/m 18 jaar € 5,00)