Sing-Along

Heeft u altijd al eens met het harmonieorkest van OBK mee willen doen aan een concert? Dan is dit uw kans. Op zaterdag 6 juli organiseert het harmonieorkest van OBK een ‘Bennekom Sing Along-concert’. Op het Marktplein in Bennekom zal het orkest o.l.v. Dick Bolt tal van Nederlands- en Engelstalige hits gaan spelen

Zoals de naam van het concert al zegt, wordt iedereen uitgenodigd om met het orkest mee te zingen. Koorleden van The Joy en The New Creation zullen het publiek vocaal ondersteunen met onder andere muziek van André Hazes, The Village People, Marco Borsato, Jan Smit, Duncan Lawrence en The Beatles. Met dit brede repertoire trekt OBK jong en oud naar het centrum van Bennekom voor een heerlijk muzikaal zomeravondje!

Het concert start om 19.30 en zal rond 20.45 afgelopen zijn. Uiteraard is de toegang gratis.  Gezien de opzet en de tijdsduur van dit concert zal het publiek staand het concert kunnen bijwonen. Toeschouwers die liever willen zitten, wordt gevraagd om zelf een (tuin)stoel mee te nemen. Komt u met de auto? Dan zult u de auto moeten parkeren op de andere parkeerplaatsen in het centrum van Bennekom. Vanaf 15.00 zal het Marktplein voor verkeer worden afgesloten zodat we het Marktplein om kunnen toveren tot een gezellig muziekplein. Zin om een avondje heerlijk mee te galmen, kom dan naar OBK’s Sing Along!

www.obkbennekom.nl