Hoor… de Engelen zingen op maandag 17 december

Hoor... de Engelen zingen op maandag 17 december
Het Klein Bennekoms Dameskoor staat helemaal klaar om op maandagochtend 17 december haar jaarlijkse Kerstuitvoering te geven. Wij starten om 10.30 uur in de Grote Zaal van de Broek-Akker in Bennekom en stoppen om 11.45 uur.
U bent van harte welkom om te komen luisteren, kijken of meezingen. De toegang is gratis.
Wie zijn wij?
Wij zijn het Klein Bennekoms Dameskoor (KBD). We oefenen wekelijks een gevarieerd repertoire en beleven daar veel plezier aan. Leeftijd vinden wij niet belangrijk, gezelligheid des te meer.
Wat doen wij?
Wij verwelkomen u op maandag 17 december 2018 om 10.30 uur in de Grote Zaal van de Broek-Akker in Bennekom en zingen een gevarieerd Kerstrepertoire. Hiervoor hebben wij wekelijks geoefend op de maandagochtend, begeleid door een pianiste en geleid door een dirigente.
Wat kunt u doen?
Komen natuurlijk! Gezelligheid kent geen tijd. Zangervaring is helemaal niet noodzakelijk. Als u zelf zingen leuk vindt zorgen wij ervoor dat u vrolijk met ons meezingt. Bij de Kerstuitvoering en op de wekelijkse repetitie. Het allerbeste wat u kunt doen is lid worden van ons koor.
Kom luisteren. U kunt zich natuurlijk ook aanmelden bij Kathy HilleRisLambers-Suverkropp; 0317-415251. Of mailen naar kathyhrl@tele2.nl.