Expositie ‘Verlossend Licht’ – Jackie Howard – in Oude of St Alexanderkerk

Expositie 'Verlossend Licht'  - Jackie Howard - in Oude of St Alexanderkerk
Op zaterdag 29 september a.s. om 14.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Verlossend Licht’’ geopend met werk van beeldend kunstenaar Jackie Howard.

Ds. Jan Heine zal deze bijzondere expositie openen.
Jackie Howard zal zelf ook aanwezig zijn en een rondleiding langs haar werken geven.

Jackie maakt dynamische doeken met kleuren die ontroeren, uitnodigen om dichterbij te komen en verrast te worden. Werkend met eigentijdse hightech materialen zoals vliezen, vezels, acryl en synthetisch papier boetseert zij aan textuur, diepte en kleur. Door het geheel in één te smelten ontstaat een spannende organische structuur. Een ervaring in gelaagdheid, zoals het leven zelf.

Geïnspireerd door de Bijbel, Jodendom en verwondering over de schepping, toont Jackie ons met deze expositie haar eigen geestelijke reis, vanuit het donker naar het licht, op zoek naar schoonheid en waarheid.
De Oude of Sint Alexanderkerk vormt een mooie omgeving om bezoekers te laten genieten van haar werken en is zo een gastvrij middelpunt in de Bennekomse samenleving.
U kunt alvast een kijkje nemen op haar website: www.jackiehoward.nl

Openingstijden :
29 september t/m 25 november 2018 op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur – 15.00 uur
Let op! Er kan een wijziging in de tijden ontstaan. De actuele tijden zijn steeds te vinden op de website waar ook meer informatie te vinden is. www.expooudekerk.nl
Op de dag van opening, die tegelijk is met de kerkpleinmarkt, is de tentoonstelling de gehele dag te bezichtigen.
De organisatie is in handen van de expositiecommissie van de Oude kerk of Sint Alexanderkerk.